آموزش ساز

آموزش ساز و انواع موسیقی

آموزش ساز

آموزش ساز و انواع موسیقی

طبقه بندی موضوعی
پیوندها

۴ مطلب در مرداد ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰
قسمت سوم مستند «گرامافیلم» دوشنبه ۲۲ مرداد موسیقی تیتراژ سریال «فقط به خاطر تو» را با حضور عوامل آن بررسی می‌کند.

برنامه «گرامافیلم» به موسیقی، شعر و آوازهای ماندگار در تیتراژهای تلویزیونی و به چگونگی شکل‌گیری آنها می‌پردازد.

در قسمت جدید این برنامه اکبر منصورفلاح کارگردان سریال «فقط به‌ خاطر تو»، مسعود خادم خواننده، قاسم افشار و محمدمهدی گورنگی آهنگسازان تیتراژ پایانی سریال حضور دارند.

«گرامافیلم» به‌تهیه‌کنندگی ناهید دل‌آگاه و کارگردانی‌ و تدوینگری روناک جعفری، دوشنبه‌ها ساعت ۲۲:۳۰ روانه آنتن می‌شود و در ساعت‌های ۶:۳۰ روز سه‌شنبه بازپخش می‌شود.


اگر به ساز و موسیقی علاقه مند هستید به لینک آموزش ساز مراجعه نمایید.


یادی از موسیقی «فقط به خاطر تو» در «گرامافیلم»

  • آگهی رایگان
  • ۰
  • ۰

جشنواره تک نوازی سازهای کوبه ای ریتم صلح از روز سه شنبه شانزدهم مرداد ماه سال جاری در فرهنگسرای ارسباران تهران برگزار خواهد شد.

#جشنواره تک نوازی سازهای کوبه ای ریتم صلح در فرهنگسرای ارسباران تهران میزبان علاقه مندان موسیقی است.

در این جشنواره، شرکت کنندگان نوجوان و جوان با رپرتواری از قطعات و کتاب های فربد یداللهی نوازنده و آهنگساز موسیقی ایرانی با حضور محمد گودرزی از الیگودرز، بهرنگ پادیر از تبریز، محمدعلی عصارزاده از یزد، مسلم زارعی از سنندج و سمانه گلکار از تهران در دو گروه طلایی و نقره ای به رقابت می پردازند.

اختتامیه جشنواره «ریتم صلح» ساعت ۱۷ روز چهارشنبه ۱۷ مرداد با اعلام نفرات برتر جشنواره و اهدای جوایز به برگزیدگان در #فرهنگسرای ارسباران برگزار می شود.

لینک آموزش ساز را حتما مشاهده کنید.


جشنواره تک نوازی سازهای کوبه ای در ارسباران

  • آگهی رایگان
  • ۰
  • ۰

دستگاه شور

معمول‌ترین دستگاه موسیقی ایرانی دستگاه شور است. دستگاه شور را به دلیل وجود ملودی‌های متنوع مناطق مختلف ایران مادر آواز‌های موسیقی ایرانی می‌نامند. غالب آواز‌هایی که یک خواننده آموزش ندیده ایرانی می‌خواند در دستگاه شور یا متعلقات آن است. از بین هفت دستگاه موسیقی ایرانی دستگاه شور از همه بزرگ‌تر است، زیرا علاوه بر آواز‌ها و الحان خود، دارای آواز‌ها و الحانی است که هرکدام خود به تنهایی استقلال دارند. (آواز‌های های ابوعطا، بیات ترک، افشاری، دشتی)

حس و حال دستگاه شور

یکی از ویژگی‌های دستگاه شور این است که را نه می‌توان آن را جزو آواز‌های غمگین به حساب آورد و نه جزو آواز‌های نشاط آور. آوازی که در دستگاه شور اجرا می‌شود را می‌توان در هر زمانی از شبانه روز شنید و هنگام شنیدن آواز در مایه شور (دستگاه شور) احساس آرامش می‌کنیم (این موضوع به سهل بودن آن بازمی‌گردد). می‌توان دستگاه شور را به انسانی تشبیه کرد که همه گفته‌هایش را قبول داشته و در عین حال او را درک می‌کنند؛ این نیز خود دلیل این است که این آواز را می‌توان در هر مکان و زمانی اجرا کرد و شنید.

اگر به ساز و موسیقی علاقه مند هستید به لینک آموزش ساز مراجعه نمایید.


آموزشگاهها، هنرجویان و هنردوستان عزیز میتوانند آگهی های خود را در لینک آگهی رایگان ثبت کنند.


دستگاه شور

  • آگهی رایگان